Ga naar het hoofdgedeelte van deze pagina

P. Knobel & Zn. B.V. ofwel de Kunst van metaalvergaren, grijpen, slopen, knippen en sorteren.


Recyclen een kunst
Zo wordt het al sinds 1926 door ons familiebedrijf beschouwd. Door op een effectieve, snelle en milieuvriendelijke wijze de diverse ferro- en non-ferro metalen af te voeren bij de klant, te verwerken met onze supersnelle machines en weer te transporteren naar de diverse afnemers over de hele wereld, maakt ons tot een van de modernste bedrijven in de metaalrecycling van Nederland.

SchrootschaarMet een uitgebreid wagenpark met 3 containersystemen en bijna 200 containers zijn wij in staat alle metaalvervoersproblemen op te lossen. Onze schrootscharen hebben een zodanige capaciteit dat wij in staat zijn om grote hoeveelheden ferro- en non-ferro schroot te verwerken. 
Overslagkraan

Met moderne overslagkranen kunnen wij er zorg voor dragen om in een zeer hoog tempo grote hoeveelheden schroot te verzetten. Ons team van medewerkers is een geoliede machine dat met grote nauwkeurigheid de sortering van de diverse materialen uitvoert. Zo worden lood, zink, koper, aluminium, rvs etc. uitgesorteerd in verschillende kwaliteiten.

Doordat spaarzaamheid zowel voor het milieu als voor de portemonnee ons door onze grootouders en ouders is ingegeven, zullen ook de kleinkinderen in staat zijn om dit beleid voort te zetten. Hierdoor is de firma P. Knobel & Zn. gedurende de jaren uitgegroeid tot een modern en dynamisch metaalrecyclingbedrijf waar gebruik gemaakt wordt van de meest geavanceerde technologie op gebied van metaalrecycling. Dit alles zonder het landschap aan te tasten met grote hopen ontsierend materiaal. Zo laten wij zien dat economisch recyclen op een ecologische wijze zeer goed haalbaar is.

De klant is echter nog steeds “ouderwets” koning. Dat zegt eigenlijk alles over de werkwijze van het intussen door de kinderen en kleinkinderen overgenomen bedrijf. 

Download hier onze bedrijfsfolder.

MRF-Keurmerk

P. Knobel & Zn. B.V. is sinds 2007 in het bezit van het MRF-Keurmerk.

De achtergrond voor de invoering van het MRF-Keurmerk voor alle ledenbedrijven is om het imago van de branche te verbeteren, meer begrip bij overheden (en publiek) te kweken en de relatie bedrijf-vergunningverlenende instantie te optimaliseren.

Lees hier meer omtrent het MRF-keurmerk.

P. Knobel & Zn. B.V. metaalrecycling voor inname en recycling van metaal schroot ijzer staal koper lood zink aluminium rvs en brons metaalvergaren grijpen slopen knippen sorteren recyclen ferro non-ferro container schrootschaar schredder overslagkraan IRS inname verkoop registratie amice lma melden mrf keurmerk openingstijden gecertficeerd certificaat oud oudijzer fluppenuppe